Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

Martijn Ganzevles
24 juli 2018

Westenholte Festival: inschrijving BBQ weer geopend!

Namens de organisatie van het Westenholte Festival:

foto van Westenholte Festival.

Het volledige programma volgt binnenkort, maar dat de BBQ weer gaat plaats vinden is zeker! Zaterdag 29 september kan je weer aanschuiven voor de lekkerste stukjes vlees van Slagerij Van Guilik B.V. Dus neem je vrienden, buren, vage kennissen mee en kom genieten van de gezelligheid van de leukste BBQ van Zwolle en omstreken.

De kosten voor deze BBQ zijn €10,- p.p. In combinatie met de entree voor de feestavond (losse verkoop €5,-) kost het je slechts €12,50. Wij zorgen voor het vlees (5st. per pakket), salade, brood, saus etc (op=op). Je kan ook kiezen voor een vispakket of een vegetarisch pakket. Het enige dat jij hoeft te doen is je van tevoren opgeven bij de organisatie:

? Stuur een whatsapp-bericht naar: 06 - 30 55 43 86.
? Vermeld daarin je naam, adres, het aantal personen en of het gaat om de BBQ of BBQ+feest.
? Na je opgave zullen we je een telefonisch betaalverzoek sturen.
? Zodra het betaalverzoek is voldaan, zullen wij in de week voor het festival langskomen om de entreebandjes te overhandigen.

Opgeven kan t/m 21 september via bovenstaand nummer. Het is ivm inkoop helaas niet mogelijk om zonder opgave te komen BBQen.

Let op: voetbal je bij 1 van de seniorenteams van WVF? Dan kun je je eenvoudig opgeven bij de leider van je team.

foto van Westenholte Festival.

Deel dit bericht!

Reacties

José Pleijter
24 september 2018

Mij is het niet gelukt om mij aan te melden (via whatsapp) telefoneren gaf deze een foutmelding. Nu net terug van vakantie en wil meij alsnog graag opgeven

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.