Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

Jolanda Vos (Westenholte kids)
28 januari 2019

Wanted: Vrijwilligers en werkgroepleden voor Westenholte Kids m/v!


De kalender voor 2019 is weer klaar. Vier werkgroepleden van Westenholte Kids gaan er mee stoppen. Ze geven hun stokje graag aan vrijwilligers door die zich in willen zetten voor de kids in onze wijk! 

We snappen dat niet iedereen evenveel tijd over heeft. In onze werkgroep lossen we dat met elkaar op door de activiteiten die we organiseren, te verdelen. Zo organiseer je als werkgroeplid maar 2 of 3 activiteiten per jaar in teams van 3 of 4 personen. Op die manier blijft het voor iedereen leuk en goed erbij te doen. Ook zoeken we altijd vrijwilligers die het leuk vinden om bij een activiteit op de dag zelf te helpen versieren, schminken, opruimen of te begeleiden.

Wat doet Westenholte Kids?
Onze werkgroep bestaat op dit moment uit 8 personen. Elk jaar organiseren we 6 activiteiten voor kinderen van 4 tot ongeveer 10 jaar:

  • Paaseieren zoeken
  • Koningsdag
  • De kindermiddag op het Westenholte festival
  • Lampionnenknutselmiddag
  • Lampionnenoptocht
  • Sinterklaas

Voor elke activiteit werken we met standaard draaiboeken en vaste sponsoren. Sommige werkgroepleden hebben een extra taak als voorzitter (vergadering voorzitten/agenda maken), penningmeester (beheer over het budget) communicatie (Stins, posters maken, beheer facebookpagina) of secretaris (notulen, beheer vrijwilligersbestand).  We vergaderen als werkgroep ongeveer 4 keer per jaar. 

Iets voor jou?
Vind jij het ook belangrijk dat de activiteiten voor de kids in Westenholte blijven bestaan? En lijkt het je leuk om daar een aandeel in te hebben? Dan horen we graag van je! Heb je voorkeur voor een bepaalde activiteit? Dat kan ook. Stuur een mailtje naar hallo@westenholtekids.nl of stuur ons een bericht via facebook/westenholtekids.