Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

Vreugderijkerkunst bij de Vreugdehoeve

  • 291 weergaven

Twaalf leden van de Kunstroute Overijssel laten hun vertolking en/of beleving van het thema" de vervuiling" zien. De kunstenaar laat vervuiling of hun gedachte hierover tot leven komen in hun kunstwerk, dit is te zien in de sfeervolle ambiance van de biologische melkschapenboerderij de Vreugdehoeve.

We hopen op veel publiek, want de leden van de Kunstroute Overijssel laten met alle plezier zien hoe hun invulling aan deze opdracht is geweest, zij vertellen hier graag over.

Alle bezoekers kunnen stemmen op de creatie welke hen het meeste aanspreekt. Het winnende kunstwerk wordt om 16.30 bekend gemaakt en de kunstenaar ontvangt een motivatieprijs.

Naast de deelnemende kunstwerken laten de kunstenaars ook ander werk zien en is er een leuke kunstmarkt.

Tevens kunnen kinderen een leuke workshop volgen. Kortom het belooft een gezellige, creatieve middag te worden! Voor meer informatie kunt u kijken op www.kunstrouteoverijssel.nl en de www.devreugdehoeve.nl

We zien u graag op zondag 3 november van 10.00 tot 16.30 bij De Vreugdehoeve,
 Zalkerveerweg 20, 8042 PL Zwolle. Tot dan!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.