Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

Wijkvereniging WVF
24 maart 2019

Van de ledenadministratie

Eind maart worden de ledenkaarten van de wijkvereniging WVF rondgebracht. Een rode kaart voor huishoudens die 10 Euro of meer betalen. Dat zijn vooral gezinnen met kinderen, maar soms ook gulle gevers met een warm hart voor de wijkvereniging: dank daarvoor. Voor huishoudens zonder kinderen is er de roze kaart. De ledenkaart is van belang bij deelname aan allerlei activiteiten van de wijkvereniging, voor Jeugdland en Huttendorp bijvoorbeeld geeft deze kaart korting op de inschrijving en bij de toneelvoorstelling op 12 en 13 april ontvang je een consumptiemunt.

Je bent lid als je een machtigingsformulier voor de jaarlijkse automatische incasso hebt ondertekend en ingeleverd bij de penningmeester. Dan kan jaarlijks de contributie worden ge├»nd. Dit jaar zal dat eind april/begin mei zijn. Een kleine groep trouwe leden maakt zelf jaarlijks zijn contributie over op het bankrekeningnummer van de wijkvereniging. 

Aan mensen die lid willen worden vragen we het machtigingsformulier te gebruiken. Klik hier om de digitale versie te downloaden. 

Twijfel je of je lid bent? Heb je begin april nog geen ledenkaart ontvangen? Ben je verhuisd, heb je een ander bankrekeningnummer of wil je je lidmaatschap opzeggen? Of heb je een andere vraag over de ledenadministratie van wijkvereniging WVF, mail dan naar penningmeester@wijkverenigingwvf.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. 

Bregje van de Lisdonk, 

penningmeester wijkvereniging WVF