Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

toneelgroep De Voorst
9 maart 2019

Toneelvoorstelling in Het Anker

We zijn er als toneelgroep “de Voorst” helemaal klaar voor en we verheugen ons er heel erg op om op vrijdag 12 en zaterdag 13 april om 20.00 uur het blijspel “Zonde van de Zusters” in ons wijkcentrum “Het Anker” te spelen. (zaal open vanaf 19:30 uur).

We gaan u een avond meenemen naar “Klooster Parc”. Dit klooster zou een omgeving moeten zijn van serene rust en toewijding. Klooster Parc biedt buitenstaanders de mogelijkheid om kennis te maken met het eerlijke, oprechte en inspirerende kloosterleven. Dit alles onder het genot van echte kloosterkaas en echt kloosterbier en met iedere week een wonder.

Klooster Parc wordt bewoond door een aantal zusters met nogal uitgesproken ideeën, gevoelens en afwijkingen. Moeder overste probeert het kloosterleven in goede banen te leiden en pastoor Breukelmans probeert zicht tussen al dit vrouwelijk geweld staande te houden. En dan blijken er ook nog een “zoeksmurf” en een gast die zich vreemd gedraagt rond te lopen.

Achter de dikke kloosterdeuren van “Klooster Parc” spelen zich zaken af die in schril contrast staan met het kloosterleven zoals het zou moeten zijn. Akkefietjes en grotere of kleinere “dingetjes” die Moeder Overste hoofdbrekens bezorgen: De financiën moeten op orde zijn, het celibataire leven moet worden gerespecteerd en uiteraard moeten afgunst en jaloezie buiten de deur worden gehouden. Als dit niet allemaal helemaal lukt en de bisschop hiervan ook nog op de hoogte dreigt te worden gesteld, moet er een oplossing worden gezocht om het klooster te redden. En die oplossing……. Ja dat vertellen we natuurlijk niet. Kom daarvoor op 12 of 13 april naar “Het Anker”!

De kaarten zijn te koop bij Bloemenhuis Gerbera, de servicebalie van de Jumbo op het Petuniaplein en bij wijkcentrum Het Anker aan de Voorsterweg.

Nog makkelijker is het natuurlijk om uw kaarten online te bestellen via één van de volgende links:
Voorvrijdag 12 april 2019:www.ticketkantoor.nl/shop/zonde-vrijdag
Voorzaterdag 13 april 2019: www.ticketkantoor.nl/shop/zonde-zaterdag