Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtverbinders StinsKracht
8 februari 2019

Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven komt naar Westenholte!

Wereldkampioen zwaargewicht Rico (The King of Kickboxing) Verhoeven en de Braziliaanse kickbokser Guto Inocente staan tegenover elkaar in de ring tijdens het kickboksevenement GLORY 59 in de Johan Cruijff ArenA. ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Kickbokser Rico Verhoeven is zondag in Westenholte. De wereldkampioen geeft in Het Anker ‘The winners workout clinic’.

Clinic

Altijd al eens oog in oog willen staan met The King of Kickboxing? Zondag is daar de kans voor. Tijdens de clinic leert Verhoeven de deelnemers zijn belangrijkste trainingsmethodieken (kracht, flexibiliteit en conditie), aandachtspunten bij wedstrijden en het belang van een goede technische uitvoering. Na afloop van de clinic is er de mogelijkheid met Verhoeven op de foto te gaan.

The King of Kickboxing

Verhoeven is de GLORY zwaargewicht wereldkampioen. De Nederlander begon al op zevenjarige leeftijd met martial arts. De sympathieke kickbokser werd in 2013 voor het eerst GLORY wereldkampioen en verdedigt deze titel sindsdien succesvol. Het duurde dan ook niet lang voordat Verhoeven de bijnaam The King Of Kickboxing kreeg. 

Kaarten voor zondag zijn nog te krijgen. 

Clinic van 11:00 tot 13:00 (leeftijd 10+) Locatie open: 10:00 Zaal open 10:30

(bron: De Stentor)