Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtverbinders StinsKracht
6 juni 2018

Heel Westenholte Bakt tijdensWestenholte Festival?!

Wie helpt ons mee organiseren?

Het Westenholte Festival lijkt nog een eind weg, (28 en 29 september) maar de organisatie is alweer druk in de weer! Steeds meer Westenholtese organisaties haken aan en dragen een steentje bij, waaronder Westenholte Kids, YMCA Westenholte, Vrienden van WEW en Excelsior. 

Met StinsKracht willen we ook graag een leuke bijdrage leveren aan het dagprogramma en we denken aan een heuse bakwedstrijd voor ons dorp: Heel Westenholte Bakt!

Afbeeldingsresultaat voor heel holland bakt

Voor de organisatie van dit evenement zoeken we nog enthousiaste buurtbewoners die het leuk vinden om mee te denken, organiseren en helpen, in de voorbereiding en/of de dag zelf. Ben of ken je iemand die zich daarvoor zou willen inzetten, geef het door!Mail naar contact@stinskracht.nl en we nodigen je graag uit voor een eerste meetup binnenkort!Hopelijk tot gauw!

Helen en Martijn

Stinskracht Buurtverbinders