Ledeninformatie


Tuindersoverleg

Eén keer per jaar wordt er een tuindersoverleg gehouden waar een ieder op de hoogte wordt gesteld van huidige en geplande activiteiten, het reilen en zeilen van de volkstuinen etc. Iedere tuinder wordt hiervoor uitgenodigd.

Werkochtenden

Elke tuinder wordt éénmaal per jaar uitgenodigd voor een werkochtend (aanwezigheid is verplicht). Daarnaast wordt iedereen uitgenodigd voor de algemene werkochtend ter opening van het seizoen en voor afsluiting van het seizoen. Alle werkochtenden beginnen om 9.00 uur en eindigen rond 12.00 uur. Er is tussentijds een koffie/thee pauze.

Mest

Het bestuur probeert aan het einde van het groeiseizoen een mestlevering te organiseren welke door de tuinder kan worden besteld om te gebruiken op de volkstuin.

Zaaigoed

Op tijd voor het nieuwe seizoen wordt meestal gezamelijk een zaden bestelling gedaan, de tuinder wordt op tijd op de hoogte gesteld door middel van een catalogus en een bestel lijst.

Groenmarkt

Elk jaar rond moederdag (mei) wordt er een groenmarkt georganiseerd door de werkgroep volkstuinen, de opbrengst van de groenmarkt komt volledig tot de beschikking van de volkstuin.