Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtverbinders Smoelenboek


Wijkwebsite StinsKracht.nl wordt beheerd door Buurtverbinders, dit zijn vrijwilligers die er voor zorgen dat iedereen in Westenholte met deze site uit de voeten kan. Maar, nóg belangrijker: Buurtverbinders brengen mensen met elkaar in contact, zowel via de buurtsite als daarbuiten. Dat kan gewoon op straat zijn, maar ook via social media als bijvoorbeeld Facebook en Twitter

In onze rol als Buurtverbinder stimuleren we buurtbewoners, organisaties en bedrijven gebruik te maken van de vele mogelijkheden die dit online dorps- en marktplein biedt om vooral zelf berichten te plaatsen. Daarnaast houden we ook een oogje in het zeil.

Wij doen dit vrijwilligerswerk omdat we allemaal graag in deze wijk wonen en een bijdrage willen leveren aan het nog leuker en aangenamer maken van de wijk. We geloven er ook in dat er zo een sociale kaart ontstaat waarmee mensen dingen makkelijk zelf, met en voor elkaar, kunnen regelen.

Op dit moment bestaat het team Buurtverbinders uit: 


Patty
Wiersma
Esmiralda 
Steen-Mensink
Helen
Hoekstra
Jacqueline
Zunnebeld
Roos
Vermeulen
Martijn
Ganzevles
Paula
Verhagen
Ineke
Heldoorn 
Natasja
Kroneman
Ingrid
Schakelaar

Joke van Eersel

Door op onze namen te klikken kom je op onze persoonlijke profielpagina.

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.