Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

Zomersluiting loket Westenholte

Marjolijn Booij (Sociaal Wijkteam Zwolle West)
19 juli 2017 , 438x gelezen

Zomersluiting loket Westenholte

In de zomervakantie, van 24 juli t/m 1 september, is het gezamenlijke loket van Stinskracht en het sociaal wijkteam gesloten.

Bereikbaarheid Sociaal Wijkteam

U bent voor uw vragen iedere dag welkom op het inloopspreekuur in Stadshagen. Dagelijks van 9:00 - 12:00 uur zijn de sociaal werkers voor u beschikbaar in het Cultuurhuis, Werkerlaan 1. 

Daarnaast kunt u ook altijd een aanmelding doen via de website, per mail postbus@swt.zwolle.nl en via het algemene telefoonnummer van het sociaal wijkteam 038- 498 9980.

Bereikbaarheid Stinskracht

Uw vragen voor Stinskracht kunt u mailen naar contact@stinskracht.nl of u kunt uw aanbod of vraag op deze website aanmelden via de knop 'Plaats bericht'.


Reacties

Joke 7 augustus 2017
Beste buurtgenoten, In tegenstelling tot bovenstaand bericht is het loket van StinsKracht wel geopend tijdens de vakantie. Niet op elke woensdagmiddag en vrijdagochtend zoals normaal, maar wel op : woensdag 9 augustus, woensdag 16 augustus en woensdag 23 augustus. Elke keer van 13.00 tot 16.00 uur. Wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar en wel op nummer 06 12 61 32 80. Vanaf 6 september zijn we weer zowel de woensdagmiddag als de vrijdagochtend aanwezig bij studio Jobpoint.
Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป