Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

(Rolstoel)Fiets ze naar het Festival!

Martijn Ganzevles (Buurtverbinders StinsKracht)
13 september 2018 , 748x gelezen

Het laatste weekend van september is het feest in Westenholte; het 2-daagse Westenholte Festival in en om de feesttent in het Stinspark. Een evenement van, voor én door de wijk! Ook Stinskracht en Stichting Vrienden van WEW dragen hun steentje bij en organiseren samen met het jeugdorkest van muziekvereniging Excelsior een koffieconcert. Dit vindt plaats op zaterdagochtend 29 september om 11 uur in de feesttent in het Stinspark.

We willen graag zoveel mogelijk bewoners in de gelegenheid stellen hierbij aanwezig te zijn, ook ouderen uit Westenhage die minder mobiel zijn. Voor het vervoer van deze mensen naar en van de feesttent zoeken we nog Westenholtenaren die het leuk vinden om een ander te helpen. Bijvoorbeeld met de Rolstoelfiets, maar met de auto mag natuurlijk ook.

Benieuwd hoe zo'n rolstoelfiets fietst? Probeer het eens op 29 september en bezorg een buurtgenoot tegelijkertijd een leuk uitje!

 Bent of kent u iemand die zaterdagochtend 29 september beschikbaar is als vervoersvrijwilliger? Geef het door via contact@stinskracht.nl; mede namens de bewoners van Westenhage alvast bedankt!

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »