Menu

Uitgelicht:

Prokino peuteropvang Zwolle gaat nu van start voor ALLE peuters vanaf 2 jaar, dus ook op de Morgenster!

morgenster prokino (Morgenster Prokino Peuteropvang en VSO/TSO/BSO)
14 februari 2018 , 542x gelezen

Gemeente Zwolle subsidieert Prokino peuteropvang                                                         

Vanaf 1 februari vergoedt de gemeente Zwolle een deel van de kosten van de peuteropvang van Prokino. Dit betekent dat alle ouders - ook als zij geen kinderopvangtoeslag ontvangen - gebruik kunnen maken van peuteropvang tegen gereduceerd tarief.Peuteropvang is belangrijk voor alle kinderen van 2 tot 4 jaar. In een veilige omgeving leren zij samen te spelen, naar elkaar te luisteren en met elkaar te delen. Ze ontwikkelen zelfvertrouwen en krijgen een soepele overgang naar de basisschool. 

VVE-gecertificeerd

“Voor ons is de subsidie van de gemeente een belangrijke erkenning van de kwaliteit van onze peuteropvang”, vertelt Karin de Jong, manager kinderopvang bij Prokino. “Al onze peuteropvang is VVE-gecertificeerd. Dit betekent dat we methodisch werken aan zowel de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen als aan de ontwikkeling van taal en rekenen. Zo krijgen kinderen alle kansen om op een speelse manier te groeien in wie ze zijn!

wilt u meer weten over de peuteropvang bij de Morgenster, dan nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend eens een kijkje te komen nemen.

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป