Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

Online inschrijven Jeugdland - Huttendorp 2017 gestart

Martijn Ganzevles
7 april 2017 , 1126x gelezen

Jeugdland en Huttendorp vinden plaats in de laatste week van de schoolvakantie, in 2017 van maandag 28 tot en met donderdag 31 augustus. Net als vorig jaar organiseren we een online inschrijving voor Jeugdland en Huttendorp gezamenlijk. Online inschrijving neemt beide werkgroepen heel veel werk uit handen. 

Online aanmelden is vanaf nu mogelijk, tot en met uiterlijk 15 april, via dit online aanmeldformulierDe betaling vindt plaats op het Petuniaplein op woensdag 19 april.


Reacties

Alissa 11 april 2017
Hallo Natasja, de schoolgegevens gebruiken wij voor de groepsindeling van sport & spel/de speurtocht. Veel kinderen zijn wel bekend bij één van de werkgroepleden, maar niet allemaal. Op basis van de schoolgegevens proberen we ook deze kinderen in te delen bij iemand die ze kennen. Hoop dat ik je vraag zo voldoende beantwoord heb, anders hoor ik het graag.
Martijn 11 april 2017
Hallo Natasja, bedankt voor je vraag; ik zal 'm voorleggen aan de werkgroep Jeugdland, zij kunnen je daarover meer vertellen.
Natasja 10 april 2017
Ik was benieuwd waarom de school door gegeven moet worden bij inschrijving? Is het schoolgeralateerd of wijkgerelateerd? Of hoort deze vraag misschien ergens anders?
Martijn 8 april 2017
Hallo Maarten, bedankt voor je reactie, vreemd dat je de gegevens niet kunt invullen; ik werk ook met een chromebook en bij mij werkt het prima. Zal ik het inschrijfformulier via de mail met je delen anders?
Maarten 8 april 2017
ik kan met mijn chromebook de gegevens niet invullen
Bekijk al het nieuws uit je buurt »