Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Nieuwe layout Stinskracht.nl komt eraan - Test je ook mee?

Martijn Ganzevles (Buurtverbinders StinsKracht)
1 maart 2019 , 104x gelezen

Het ontwerp van onze buurtsite dateert alweer van even geleden (2015) en de wereld is intussen behoorlijk veranderd. Zo bezoeken en gebruiken steeds meer mensen (bij ons ruim meer dan de helft) Stinskracht.nl via hun telefoon.  Een goede 'digitale toegankelijkheid' is binnenkort wettelijk verplicht zodat ook mensen met visuele handicaps kunnen meedoen. Er zijn ook veel meer technische mogelijkheden bijgekomen die we willen benutten.

Nieuw ontwerp
Om al deze redenen zijn we, samen met MijnBuurtje.nl, al een tijd geleden gestart met een nieuw ontwerp om voorbereid te zijn op de toekomst. Deze nieuwe layout gebruiken mensen nu al op hun telefoon en binnenkort is dit ook beschikbaar op computer en tablet.
MijnBuurtje.nl werkt hier op dit moment hard aan de afronding van het project en de lancering is in zicht! Zoals het er nu naar uitziet nemen we de nieuwe layout op Stinskracht.nl in gebruik op dinsdag 2 april. 

Kennismaken
We willen graag dat mensen alvast kunnen kennismaken met de nieuwe layout. Vanaf deze week kun je alvast kennismaken met de nieuwe layout van de buurtsite. Bezoekers die de buurtsite op hun computer of tablet gebruiken kunnen dan zowel de oude als de nieuwe lay-out bekijken. We vragen hen dan meteen of ze feedback willen geven op het nieuwe ontwerp. Dat kan tot 18 maart. Dan start onze voorbereiding voor de uitrol op 2 april.

Dus, test je mee? Als je op een computer of tablet naar Stinskracht.nl gaat, krijg je onderstaande melding in beeld:


Als je meedoet, zie je vervolgens onderstaande melding:

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »