Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

Najaarskinderkledingbeurs in Stinskerk

Eveline (Werkgroep Beurzen)
5 september 2017 , 329x gelezen

Zaterdag 23 september is er van 9:30 tot 11:00 uur kinderkleding te koop in Westenholte. Deze beurs wordt gehouden in de zalen van de Stinskerk, Westenholterweg 19.  Wil je kleding inbrengen? Vraag dan een code aan voor je tas met in te brengen kleding via beurzen@wijkverenigingwvf.nl en download de invullijst op http://www.wijkverenigingwvf.nl/werkgroepen/beurzen/  

Inbrengen kan op dezelfde locatie, op vrijdagavond 22 september van 18:30 tot 19:30 uur.

80% van de opbrengst is voor de inbrenger van de kleding. De overige 20% gebruiken we om de kosten van de beurs te betalen. We hebben dus geen winstoogmerk. We vinden het gewoon leuk dat we hiermee een win-win-win situatie creëren: Voor de koper, voor de inbrenger en voor het milieu!

Door een zorgvuldige controle van de kleding op de vrijdagavond, kunnen wij een kledingbeurs bieden met i.h.a. actuele, schone kleding die nog heel goed is voor een tweede ronde. Welkom!

N.B. Op het moment van schrijven van dit bericht is de website nog 'under construction' ivm de foutieve locatie die daar nog vermeld staat. Juiste locatie is dus echt Westenholterweg 19.
Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป