Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
  Verenigingsgebouw van IJsvereniging WVF, gebouwd in 2015. tel. 038-4229092 (tijdens openingstijden ijsbaan)
  Het Stinspark is het groene hart van de wijk Westenholte. Het ligt op de locatie waar vroeger het Kasteel Voorst stond. Van het park is in 1981 een buurtpark gemaakt, dit naar aanleiding van uitbreidingen van de wijk Westenholte in de jaren '70.
  Het winkelcentrum van de wijk Westenholte, met detailhandel en horeca en de markt op vrijdag.
  Naast de kerkzaal (360-400 personen) zijn in de Stinskerk een 6-tal grotere en kleinere zalen beschikbaar voor verhuur van 15 tot ca 70 personen, zowel voor dagen/dagdelen als voor bijv. vergaderingen, workshops of verjaardagen. Zalen zijn soms te combineren tot één grote zaal. Daarnaast is het mogelijk te variëren in opstellingen, bijv. vergaderopstelling (tafels in u-vorm), theateropstelling (rijen zonder tafels) of maaltijdopstelling (aaneengesloten tafels). Heeft u speciale wensen anders dan hierboven beschreven, dan proberen wij die samen met u te verwezenlijken. Voor informatie over gebruik, verhuur en overige operationele zaken aangaande de Stinskerk kunt u contact opnemen met onze koster Gerrie Groen
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.