Menu

Hulp gevraagd:

Wandelmaatjes Diabetes Challenge


Klik en ga naar de volgende stap.

Voor de Diabetes Challenge voor de bewoners van Stadshagen/Westenholte zijn we voor de periode 23 mei t/m 19 september 2018 opzoek naar wandeltrainers/wandelmaatjes en wandelaars die (wekelijks) met ons mee willen lopen op de woensdagavond vanaf 19.00 uur. Startlocatie is CKV Sparta, Nijenhuislaan 2.
Per woensdagavond zoeken we minimaal 3 wandeltrainers/wandelmaatjes die met de groepen mee willen lopen. De afstanden/routes die gelopen worden wordt aangepast aan de deelnemers. Afgelopen jaren waren dit de afstanden 1-3-5/7-10/15 km.
Wil je gezellig mee wandelen dan kunt u zich aanmelden via https://www.nationalediabeteschallenge.nl/stadshagen-westenholte/inschrijving/. Wilt u als begeleider mee lopen op 1 of meerdere avond dan kunt u contact opnemen met Thijs Keuper via t.keuper@sportservicezwolle.nl.

In de wijken Stadshagen en Westenholte wordt de Diabetes Challenge dit jaar gezamenlijk georganiseerd door o.a. het Gezondheidshuis Stadshagen, Huisartsenpraktijk de Fenix en SportService Zwolle.
Wilt u de eerste stap zetten naar een gezonde(re) leefstijl? Wandel dan 1x per week met ons mee op woensdagavond door de wijken Stadshagen en Westenholte. Samen gaan wij werken aan uw gezondheid. Laagdrempelig en dichtbij. Komt u ook in beweging?

Bekijk alle hulpvragen uit je buurt ยป