Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
28-03-2018
Hulp
Voor huttendorp 2018 zoeken wij weer veel vrijwilligers die ons de gehele week willen helpen! Ook zijn jeugd-vrijwilligers altijd van harte welkom!
20-02-2018
Hulp
Met jongeren van de Wiekslag hardlopen 1 x per 4 a 5 weken.( nu zijn we met 4 dus 1 x per 4 weken aan de beurt).
20-02-2018
Overig
Voor een wijkbewoner of leeftijd zoek ik een maatje die met mw wil schilderen. Mw heeft zelf veel schilderspullen maar vindt het niet gezellig om alleen te schilderen, dus haar hobby blijft liggen.
20-02-2018
Hulp
Voor een client die wij in zorg hebben, zoek ik een handig iemand die een paar kleine klusjes bij mw in huis kan doen, zoals een nieuwe lamp en wat haken ophangen met een boormachine etc.
12-01-2018
Hulp
Functieomschrijving Voor de TSO van de Morgenster zijn we op zoek naar vrijwilligers/krachten die de TSO verzorgen voor de kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Als Vrijwilliger zorg je voor een prettige opvang en een goede sfeer waarin de kinderen hun lunch kunnen eten en op een gezellige manier de pauze kunnen doorbrengen. Wat doe je als vrijwilliger? - Je helpt mee om de TSO vorm te geven; - Je zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het eten van de lunch van 11.30 tot 13.00; - Je zorgt voor mogelijkheden voor de kinderen om leuk te spelen, in de TSO tijd; - Je bent een aanspreekpunt voor de kinderen tijdens de TSO; - Je helpt met de uitvoering van alle mogelijke voorkomende werkzaamheden die plaats vinden tijdens de TSO. Functie-eisen - Je werkt graag met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar; - Je bent minimaal 1 en bij voorkeur 3 dagen beschikbaar; - Je bent de Nederlandse taal machtig in woord en geschrift; - Je bent bereid samen te werken met anderen en deel te nemen aan overleggen en trainingen; - In de organisatie vragen we voor iedereen een VOG aan; - Je bent positief, creatief en representatief. Indien je niet voldoet aan de hier bovengenoemde eisen verzoeken we je om niet te reageren. Wij bieden - Een leuk team in een dynamische kinderopvang locatie; - Een vrijwilligersbijdrage conform afspraak; - Een vrijwilligersovereenkomst op basis van afroep. Informatie en reageren Bij vragen en interesse kun je bellen met Karin de Jong 06-33341943 Of mailen naar vacatures-flevoijssel@prokino.nl
10-01-2018
Hulp
Hallo Allemaal, voor een inwoner van Westenholte ben ik opzoek naar twee personen die eten op willen halen bij de voedselbank. In de on-even weken tussen 15:30 en 16:15 en de even-weken tussen 14:00 en 15:00.
09-01-2018
Hulp
Voor oudere dame hulp gevraagd bij het leren omgaan met de computer.
Pagina's (1): 1