Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Bijzonder Kaarsen

Bijzonder brengt sfeer voor binnen en buiten voor meer informatie kun je kijken op www.facebook.com/bijzonderkaarsen.

Bijzonder Kaarsen brengt sfeer voor binnen en buiten m.b.v. kaarsen, kaarsenhouders, lantaarns en windlichten. De kaarsen en geurkaarsen zijn veelal biologisch gemaakt. Bijvoorbeeld met palmwas, koolzaadwas en sojawas. 

Ook verkoopt Bijzonder Kaarsen kaarsen die gemaakt zijn door mensen met een verstandelijke beperking. Ambachtelijke kaarsen in allerlei soorten en maten en met verschillende technieken.

Daarnaast verkoopt Bijzonder Kaarsen kandelaars, lantaarns, windlichten in diverse stijlen. Van stoer industrieel tot scandinavisch en van design tot landelijk.

Bijzonder Kaarsen geeft kaarsen/ interieurpartys in de omgeving van Zwolle. Er wordt dan ingekocht op de stijl en de kleur van de gastvrouw. Tevens vind je Bijzonder Kaarsen regelmatig bij een ladiesnight of fair.

Bijzonder Kaarsen is ook te vinden bij een aantal conceptstores.Mijn naam is Petra Lemoine (46 jaar). Getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik ben het gezicht achter Bijzonder Kaarsen. In november 2017 ben ik naast mijn parttime baan als intercedente begonnen met het geven van kaarsen/ interieurparty's. Daarna volgde al snel een aantal verkooppunten bij conceptstores. Vanaf maart 2019 ben ik online met mijn "bijzondere' kaarsen te vinden. Weer een stapje dichterbij mijn droom. Een "echte" winkel.

Wil je een party boeken of heb je vragen ? Mail dan naar bijzonderkaarsen@gmail.com of stuur een bericht op social media.

 

Laatste berichten

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd door deze groep.