Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

José Pleijter

Werkzaam in de GGZ(Maatschappelijke Zorg/Psychiatrie/Persoonlijk Begeleider/Sociaal pedagogisch medewerker)en voetreflexoloog. Daarbij een XXL portie creatieve, ondernemende geest.

Over José

Buurt pluspunten
Voordeel van deze buurt is dat je in no time in de stad bent om de drukte en nodige winkels op te zoeken, de gemakken van een stad hebt doch naar een rustiger omgeving terug kunt trekken. Winkelcentrum om de hoek en niet veel verder het winkelcentrum van Stadshagen tot mijn beschikking
Werk
Werkzaam in de GGZ(Geestelijke Gezondheids- Zorg/Maatschappelijke Zorg/Psychiatrie/Persoonlijk Begeleider specifieke doelgroepen) en voetreflexoloog
Vrije tijd
Ik wandel graag met mijn doggies. Lezen is ook een favoriete bezigheid, zowel boeken ter ontspanning als wel leesvoer om mijn leergierige geest te vullen. Computeren. Socializen met partner, mijn kinderen en vrienden. Bios, hapje uit eten, bankgangen met een flinke dosis humor.

Groepen & bedrijven

Berichten van José

José heeft nog niets gedeeld.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.