Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Buurtverbetering:

Naar een bloeiende dierenweide!

Stins
22 september 2016
0 waarderingen

Beste buurtbewoners en bezoekers van de Stinsweide,

Jullie hebben vast gemerkt dat de ezels en schapen er niet meer zijn. We hebben een ander huis voor ze gevonden. De ezels zijn naar een zorgboerderij nabij Almere gegaan en de schapen staan wat dichterbij in Frankhuis.

De reden om deze dieren een nieuw onderkomen te bieden is het volgende: De Stinsweide heeft een tekort aan vrijwilligers. Hierdoor kregen de dieren niet meer de zorg en aandacht die ze verdienden. Vandaar de moeilijke keus om afscheid te nemen van de ezels en de schapen. Ook omdt de Rova sinds een paar maanden de mest niet meer mag ophalen. Hierdoor groeide de mesthoop zo snel, dat wij ook dit niet meer konden bijbenen.

Ons doel is nu om de dieren die er nog zijn, de juiste verzorging te kunnen bieden. Ook kunnen we dan onze aandacht richten op de secundaire voorwaarden, de omgeving, de stallen, PR, vrijwilligers aantrekken en hopelijk weer een bloeiende dierenweide te worden.

We hopen op jullie begrip en wellicht een aanmelding voor ondersteuning.

We houden jullie op de hoogte!

Lieve groet,

De vrijwilligers van de Stinsweide


Deze oproep hangt sinds kort bij de ingang van onze dierenweide en is op onze facebookpagina gepost; wie wil er met ons mee Dromen, Denken én Doen om de Stinsweide weer te laten bloeien? Kom aanstaande zaterdag naar het StinsKracht-Burendag-evenement in het Stinspark!

Reacties

Bekijk alle buurtverbeteringen in je buurt »