Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

Zwolle begint kletslijn voor ouderen die weinig contact hebben

  • 137 weergaven


Zwolse ouderen die door de Coronacrisis weinig tot geen contact hebben met de buitenwereld kunnen terecht bij de SamenOuderen Kletslijn!

Ouderen kunnen hierheen bellen wanneer ze hun verhaal kwijt willen of omdat ze behoefte hebben aan een gezellig praatje. De kletslijn is te bereiken op 088 – 201 12 50 van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur. Vrijwillige kletsmajoors zitten voor de ouderen klaar met een luisterend oor.

In tijden van onzekerheid komt eenzaamheid vaak harder binnen en daarom is het goed om op een verantwoorde manier met elkaar in contact te blijven. Zwolle is een stad waar we voor elkaar zorgen. Samenwerken zit in ons DNA. Initiatiefnemer WijZ Welzijn Zwolle slaat samen met Rotaract Club Zwolle, SamenZwolle en Ontwerpstudio beeldprikkels de handen ineen om met het oprichten van de kletslijn in deze lastige periode klaar te staan voor Zwolse ouderen.

Flyer_SamenOuderen_Coronacrisis_Kletslijn.pdf

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.