Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

Zalkerdijk 28 en Ridder Zwederlaan 7

  • 79 weergaven

  • Geschiedenis

Zalkerdijk 28 

Op de Zalkerdijk 28 staat een boerderij die opnieuw gebouwd is in 1950, nadat de boerderij die daarvoor stond in april 1945 door beschietingen door de Duitsers in brand is gegaan. Is er mogelijk iemand die een nog een oude foto van de boerderij heeft zoals deze er tot 1945 heeft gestaan? 

 Ridder Zwederlaan 7

Op de Ridder Zwederlaan 7 staat een voormalige boerderij die recent verbouwd is. De huidige bewoners kennen niet de geschiedenis van deze boerderij. Wie kan mij meer vertellen over de geschiedenis van deze boerderij en vooral: wie kent nog voormalige bewoners die mij kunnen vertellen over de geschiedenis. Foto's uiteraard zeer welkom.

Naast deze specifieke oproepen zijn nog altijd verhalen, volksverhalen, gezegden, verbonden met deze streek, bijzondere weetjes, bijzondere voorwerpen die ik kan fotograferen van boerderijen in en rondom Westenholte, uit heden en verleden, welkom!

Thomas Kamphuis

06 - 126 88 761

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.