Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

Optreden Henk en Mick in WestenhageOptreden Henk en Mick

Op vrijdagmiddag 25 januari traden Henk en Mick op in de ontmoetingsruimte van Westenhage.

De bijna-winnaars van de Voice Senior bewezen ons hiermee een vriendendienst.

Met 100 aanwezige bezoekers werd het een topmiddag. De zaal was afgeladen vol, extra stoelen waren van te voren al klaar gezet en de meeste bezoekers waren ruim van te voren al aanwezig.

Zoals gebruikelijk was de koffie weer gratis door de vrienden van WEW beschikbaar gesteld. De hapjes waren gesponsord door makelaardij Voorst.

Bijzonder blij zijn we dat er veel bezoekers uit Westenholte aanwezig waren en zo zien we deze optredens ook; bedoeld voor bewoners van Westenhage, Ensemble en de Wendakker(WEW), maar ook voor bewoners van Westenholte. Dat zelfs wethouder William Dogger (die ouderenzorg in zijn portefeuille heeft) aanwezig was, was een mooi compliment voor onze muziekmiddagen.

Geklapt, gezongen en zelfs gedanst werd er op de nummers van Elvis Presley, Tom Jones, Rob de Nijs en natuurlijk de liedjes van de Voice waarmee deze Zwollenaren wereldberoemd zijn geworden.

Het was weer een zeer geslaagde middag in Westenhage.