Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

Loket Stinskracht
18 september 2017

Nieuwe StinsKracht-hulpvragen via het Loket

  • 1369 weergaven

  • Nieuws
  • Gedeeld in Loket Stinskracht

Afbeeldingsresultaat voor stinskracht

Beste buurtbewoners,

De schoolvakanties zijn weer voorbij en StinsKracht gaat weer op zoek naar vrijwilligers om in onze mooie wijk Westenholte het leven van deze en gene een stukje aangenamer te maken. We hebben de volgende hulpvragen liggen waar we vrijwilligers voor zoeken en we hopen dat hier massaal op wordt gereageerd.

We zijn op zoek naar (klik op de links hieronder voor nadere informatie):

(we hebben deze hulpvragen ook per vraag op StinsKracht.nl geplaatst; hulpvragen die via het loket komen, kun je herkennen aan de (L) achter de titel)

Wil je helpen om een hulpvraag in te vullen, dan kun je contact met ons opnemen via de mail. Ons mailadres is . Op vrijdag van 09.00 - 12.00 uur en op woensdag van 13.00 - 16.00 uur zitten we ook aan het loket bij Jobpoint aan de Westenholterweg 50. Je mag dus ook even langskomen. NB op vrijdag 15 september is er helaas niemand bij het loket aanwezig. 

Loketvrijwilliger(s) gezocht

Daarnaast zoeken we versterking voor ons enthousiaste en betrokken loketteam. Wie wil daar deel van gaan uitmaken? Twee keer per maand het loket van StinsKracht bemensen. De woensdagmiddag of de vrijdagmorgen.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.