Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

Hoe staat het met het Stinspark?Het ontwerp voor het Stinspark ligt nog op de tekentafel van Strootman Landschapsarchitecten en wordt voor de vakantie opgeleverd. We zullen het dan presenteren aan de wijk en dan mag u daar nog op- en aanmerkingen over maken die meegenomen worden voor het definitieve ontwerp. En ja dat duurt allemaal lang, maar kwaliteit vraagt tijd en geld en beiden zijn schaars in deze tijd. 

Het speelkasteel

Wat gebeurt er met het speelkasteel? Gebruikers en wandelaars hebben gezien dat het huidige kasteel zijn beste tijd heeft gehad. Het dreigt ten onder te gaan aan de tand des tijds. In samenwerking met de leverancier wordt gekeken of met beperkte kosten toch nog een levensverlengende ingreep van een jaar of drie kan plaatsvinden. Wanneer dit te kostbaar is zal deze icoon van het park om veiligheidsreden worden afgebroken. Het mag duidelijk zijn dat we er alles aan willen doen om dat te voorkomen, maar nu veel geld stoppen in iets wat je over twee jaar weer gaat afbreken, vinden we kapitaalverspilling. 

Dierenweide

De dierenweide is helaas gesloten en sluiting leidt snel tot verpaupering wanneer je niets doet aan onderhoud. De stal wordt momenteel opnieuw geschilderd maar ook het terrein moet worden onderhouden. Vele handen maken licht werk, maar dat betekent dat het tegendeel ook waar is, weinig handen levert zwaar werk. Zo waren er twee 70- plussers druk bezig dit op te knappen, een zware klus, maar het moest wel gebeuren. 

maandelijkse Zaterdag-klusochtend?!

En zij zouden het fantastisch vinden als ze worden geholpen om één keer per maand op een zaterdagochtend dit met een groepje mensen op te pakken. Wij zorgen voor een gezellig samenzijn met koffie, koek, fris en wat u ook maar nodig heeft om in beweging te komen. Wij beloven u, het wordt een gezellige zaterdagochtend. Dus bel even naar Koos Bakker, op 06 51 92 56 33.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.