Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

De eerste Stins van 2019

  • 629 weergaven


De wijkvereniging WVF en de Stinsredactie wensen u een heel goed en gezond 2019.

Van de redactie - Stins januari 2019

De winter is normaal een rustige tijd voor verenigingen. Veel mensen maken een wandeling over de mooie dijk aan de IJssel of in het buitengebied. En natuurlijk hopen we dat de ijsvereniging het binnenkort nog druk gaat krijgen.Toch gebeurt er nog veel in Westenholte; voetbal WVF gaat gewoon door, het Anker wordt intensief gebruikt door alle sportverenigingen, zoals de volleybal,handbal, badminton en Avanti, de sportservice Zwolle en natuurlijk biljarten en klaverjassen. De tuinen zijn winterklaar en spruitjes en boerenkool worden nog steeds geoogst. Ook de activiteiten voor jong en oud zijn al in voorbereiding, zodat deze de komende zomer goed kunnen plaatsvinden. Ook de toneelvereniging blijft druk bezig om in april een spetterend stuk te kunnen presenteren. Na het artikel in de december-Stins over de AED aan de Zalkerdijk hebben de bewoners van de Koolzaadweg ook het initiatief genomen om een AED aan te schaffen. Wie volgt? 

In deze januari-Stins vindt u weer veel informatie over wat al geweest is en wat binnenkort gaat komen, met achterin de agenda. De Stinsredactie wenst alle Westenholtenaren veel plezier met alle activiteiten in 2019.

De Stinsredactie

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.