Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

Borrel uurtje in Westenhage met "De Motten" (2017)Elke laatste vrijdag van de maand is er in woonzorgcentrum Westenhage een borreluurtje. Tijdens dit borreluurtje, waarbij alle bewoners van Westenhage, Ensemble en Wendakker, als ook andere ouderen en belangstellenden uit de wijk van harte zijn uitgenodigd, is er een optreden van een artiest of artiesten. Zo hebben we vrijdag 25 augustus kunnen genieten van eenoptreden van "De Motten". Zangeressen Inez Meijer en Anja van Loo zongen liedjes uit het repertoire van Wim Sonneveld, Toon Hermans, Annie M. G .Schmidt en, natuurlijk, van Doris. Zij hebben hun het lied van Dorus over twee motten als hun lijflied gekozen. Tijdens het optreden werden ze begeleid door ras muzikant Reinder van Raalte. 

Het was weer super gezellig en er heerste een heerlijke ongedwongen sfeer.  Gezien de reacties van het publiek werd het optreden erg op prijs gesteld.Er is zelfs al weer een afspraak gemaakt voor een optreden volgend jaar. 

Wat de aanwezige  betreft was het zeker voor herhaling vatbaar!