Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

18 december Kerstmarkt Westenholte

  • 440 weergaven


U komt toch ook weer naar de jaarlijkse kerstmarkt voor en door Westenholte? 

Op woensdag 18 december houdt wijkvereniging WVF, in samenwerking met de winkeliersvereniging, een kerstmarkt op het Petuniaplein van 15.00 tot 20.00 uur. De Westbroekbloazers zullen de markt openen met hun midwinterhoorn. Rondom de verlichte kerstboom zullen weer allerlei lekkernijen, kerstcreaties e.d verkocht worden. Voor de kleinere bezoekers staat er een springkussen. In de avond zullen er verschillende koren optreden en ook The Lowland Brigade Pipe band zal weer van zich laten horen.

De winkeliersvereniging organiseert van 6 t/m 17 december, een spetterende actie, waarbij u weer kans maakt op mooie prijzen. Lever de, door de winkeliers aangeboden kaartjes in, in de daarvoor bestemde bussen. De prijsuitreiking vindt tijdens de markt plaats om 18.30 uur. Kortom: Er is weer van alles te beleven voor jong en oud!

Mocht u zich nog op willen geven voor een kraam en/of grondplaats? De kosten hiervoor zijn €35,-incl. stroom. Dit kan tot zaterdag 7 december door een mail te sturen naar of u kunt een aanmeldingsformulier hier downloaden

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.