Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

100-jarig Zang & Vriendschap geeft jubileumconcertOp 9 maart 2018 geeft Zang en Vriendschap een jubileumconcert i.v.m. het 100 jarig bestaan. Een 100-jarig jubileum is iets bijzonders en daarom is er besloten om een feestelijk concert te geven met medewerking van een soliste en een pianist. Zij zullen zowel solo als samen met het koor optreden.

Het publiek krijgt een selectie te horen uit het repertoire van de afgelopen 100 jaar. Er is een afwisselend programma vastgesteld door de dirigent en de muziekcommissie. Er staan religieuze, klassieke en meer moderne liederen, met ook muzikale en tekstgrapjes op het programma.

De soliste is Clara de Vries, sopraan. Clara heeft een indrukwekkende internationale carrière. Zij heeft een sprankelende presentatie en heeft een grote uitstraling tijdens haar optredens. Zij woont ook in Westenholte en heeft in het verleden vaker met Zang en Vriendschap opgetreden.

De pianist is Adriaan Koops die als docent muziek is opgeleid aan Artez Zwolle. Adriaan speelt virtuoos, hij speelt niet alleen de noten, maar improviseert ook bij het begeleiden waardoor de muzikaliteit een nog hoger niveau krijgt. Hij is docent muziek aan het Greijdanus in Hardenberg, cantororganist van de Bazuinkerk Kampen-Zuid en begeleider op orgel of piano van diverse koren tijdens concerten.

U wordt van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door subsidies van “Premie op Actie” (gemeentelijk wijkbudget Stadshagen), het Pr. Bernhard cultuurfonds en st. de Gasthuizen en donaties van diverse leveranciers uit Westenholte.

Het concert vindt plaats in de Stinskerk, Westenholterweg 19 te Westenholte; aanvang 20 uur.

Kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij de leden voor €5,00 (inclusief 1 consumptie) of via email van de penningmeester te bestellen op vandevali@kpnmail.nl. Aan de zaal €7,50.