Ladies Night

Trotz Kids & Lifestyle

  • 142 weergaven

Details

Donderdag 8 juni 2023 van 18:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
Belvederelaan 107
Zwolle, Nederland

Gezellig shoppen onder het genot van een hapje en een drankje!

Elke ladiesnight nodigen wij lokale ondernemers die iets komen vertellen, laten zien of laten beleven wat zij je kunnen bieden.

Dit keer is Fashion by S weer aanwezig met betaalbare en leuke kleding volgens de laatste trend!

En Anika van ECHT. in- en exterieurontwerp 

De zomer staat voor de deur en dat betekent volop genieten van het buitenleven!☀️ Maar hoe creëer je een stijlvolle tuin waar je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen? Geen zorgen, want tijdens deze gezellige avond is Anika er om jou te helpen!

Als interieur- en tuinontwerper weet zij als geen ander hoe je jouw tuin omtovert tot een waar paradijs. Van praktische indeling tot sfeervolle details, zij geeft je graag advies op maat. Breng al je vragen en ideeën mee en samen gaan jullie aan de slag om jouw droomtuin in kaart te brengen.🍀

Ook voor interieurvragen staat Anika voor je klaar. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je woonkamer, slaapkamer of keuken, zij helpt je graag om jouw interieur tot in de puntjes te perfectioneren. Dus dames, neem je vriendinnen mee en laat je verwennen tijdens deze unieke ladiesnight. Geniet van een gezellige avond vol inspiratie, tips en advies. Wees erbij en maak van jouw tuin en interieur een waar paradijsje!

We hebben leuke aanbiedingen en extraatjes tijdens deze avond en vooral veel gezelligheid.

Reacties

Over de organisator

Trotz Kids & Lifestyle
De leukste cadeauwinkel van Zwolle.... Lees meer