Details

Vrijdag 30 juli 2021 tussen 10:00 en 13:00
Afgelopen
Stinspark
Stinspad, Zwolle, Nederland

De Culturele zomer van Westenholte!

 Open atelier:

Op vrijdag 30 juli en donderdag 12 augustus van 10:00 tot 13:00 uur houden we open atelier en kunt u elk moment langs komen om een aantal technieken uit te proberen. Werken met sjablonen, mixed media, upcycling-art? Er zijn vele mogelijkheden. Anders dan bij een gewoon traject, zijn de open atelier toegankelijk voor iedereen. Jong, oud, alleen, met het hele gezin… zolang we ons maar aan de geldende maatregelen kunnen houden.
Deelname aan het open atelier is dankzij het buurt cultuurfonds gratis.
 Naast het open atelier werken we gezamenlijk aan een grote draak! U kunt helpen bouwen, of een bijdrage leveren door een of meerdere schubben van de draak te bewerken. In de tijd van Baron van Voorst tot Voorst waren er misschien geen draken…maar wij verzinnen er ons eigen verhaal bij. 

 

Kunstzinnige markt:
Als afsluiting van de culturele zomer houden we een kunstzinnige markt op zaterdag 21 augustus
Kunstkramen: lokale kunstenaars zullen hun werk laten zien en verkopen
Expositie: een aantal deelnemers van De Cultuurschuur stellen hun werk ten toon op en rond het plein.
De Draak!: Tijdens het maken van de draak is er een verhaal ontstaan over de mythologische draak van Westenholte. Het verhaal wordt voorgedragen en…de draak zal zijn intreden doen!
 Er is koffie, thee, limonade en wat lekkers. De opbrengst investeren we in nieuwe materialen voor de komende periode. 

Aanmelden voor het open atelier mag, maar hoeft niet. Interesse in het huren van een kunstkraam? ( a €10,00) , meehelpen als vrijwilliger of meedoen met het komende traject? Neem dan contact met ons op via

Een kunstzinnige zomer gewenst!
 Caroline, Albert, Karin en Martijn

Over de organisator

Atelier Wonderdelen
Wonderdelen: kleine (of grote) wondertjes maken van bijzondere onderdelen. Apparaten, of het nu een CD speler, mobiele telefoon of mechan...... Lees meer