Interactieve lezing HGSW

IKsamensterk coaching & trainingen

  • 443 weergaven

Details

Dinsdag 28 juli 2020 van 10:00 tot 11:30 uur
Afgelopen
Westerlaan 51
Zwolle, Nederland

Al eens gehoord van Hooggevoelig en Strong-willed?

Stel je voor…

Je kind weet heel goed wat je wil, precies hoe je het wil en wanneer je het wil. Tegelijkertijd is je kind ontzettend gevoelig voor bv. spanningen, een zachte lieve kant die schrikt als er een (klein) conflict ontstaat en die eigenlijk het liefst alles helemaal goed wil doen, voor iedereen en altijd.

Het zijn kinderen met mooie eigenschappen, een levendige fantasie en een eerlijkheid die confronterend kan zijn voor hun omgeving. Het is daarnaast niet ongebruikelijk dat ze als ‘lastig’ ervaren worden of ‘slecht opgevoed’. En dat voelen ze maar al te goed aan.

Tijdens deze informatie ochtend laat ik, aan de hand van het systeem van de Innerlijke Familie (Arienne Klijn), zien welke behoeftes Hooggevoelig & Strong-willed kinderen hebben en hoe je daar op af kan stemmen.

Ivm de corna- richtlijnen is er  ruimte voor max 4 deelnemers en wordt er dit keer helaas geen koffie of thee geserveerd. Zelf iets te drinken meenemen is natuurlijk wel toegestaan.

aanmelden en info: https://bit.ly/iksamensterkagenda

Over de organisator

IKsamensterk coaching & trainingen
Wietske Siffels – coach en trainerHooggevoelig & Strong-willed SpecialistVoor volwassenen, kinderen en professionalsWanneer opvoeden en o...... Lees meer