Stinskracht.nl

Inloggen of inschrijven

GoldenSports

  • 61 weergaven

  • donderdag 12 september 2019
  • Tussen 10:00 en 12:00
  • Nijenhuislaan, Zwolle, Nederland
  • Wekelijks op donderdag tot en met 26 september 2019

Ben je opzoek naar een beweeg activiteit, waarbij je ook een sociaal netwerk kunt opbouwen? Kom dan iedere donderdagochtend vanaf 10.00 uur naar Korfbalvereniging CKV Sparta aan de Nijenhuislaan 2. 

Het aanbod is er voor iedereen die graag een kop koffie wil drinken en een keer mee wil doen aan verschillende beweeg activiteiten. De sportprofessional die de activiteit begeleidt speelt wekelijks in op de wensen van de deelnemers. De activiteiten zijn gericht op kracht-co√∂rdinatie-uithoudingsvermogen, maar worden allen aangeboden in spelvormen. Denk o.a. aan: Kubb, jeu-de-boules-handboogschieten-tennis-badminton-hockey. 

Daarnaast is er 1x in de twee weken een fysiotherapeut aanwezig die individueel met de deelnemers oefeningen gaat doen en tips geeft om thuis mee aan de slag te gaan om langer fit en vitaal te blijven.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.