GoldenSports

79 weergaven
Details
Donderdag 22 augustus 2019 tussen 10:00 en 12:00
Afgelopen
Nijenhuislaan
Zwolle, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op donderdag tot en met 26 september 2019

Ben je opzoek naar een beweeg activiteit, waarbij je ook een sociaal netwerk kunt opbouwen? Kom dan iedere donderdagochtend vanaf 10.00 uur naar Korfbalvereniging CKV Sparta aan de Nijenhuislaan 2. 

Het aanbod is er voor iedereen die graag een kop koffie wil drinken en een keer mee wil doen aan verschillende beweeg activiteiten. De sportprofessional die de activiteit begeleidt speelt wekelijks in op de wensen van de deelnemers. De activiteiten zijn gericht op kracht-coƶrdinatie-uithoudingsvermogen, maar worden allen aangeboden in spelvormen. Denk o.a. aan: Kubb, jeu-de-boules-handboogschieten-tennis-badminton-hockey. 

Daarnaast is er 1x in de twee weken een fysiotherapeut aanwezig die individueel met de deelnemers oefeningen gaat doen en tips geeft om thuis mee aan de slag te gaan om langer fit en vitaal te blijven.

Over de organisator
Thijs Keuper
Sportparkmanager Zwolle West (SportService Zwolle). Zorg dragen voor vitale sportaccommodaties, door het verbinden van partijen, organisaties, particulieren en verenigingen.... Lees meer