SOS kinderen en emoties

IKsamensterk coaching & trainingen

  • 763 weergaven

Details

Zaterdag 23 maart 2019 van 10:00 tot 12:30 uur
Afgelopen
Oude Wetering 13
Zwolle, Nederland

Data: 23 maart, 30 maart, 6 april,

In 3 bijeenkomsten van 2,5 uur bied ik je volop handvatten hoe je om kunt gaan met de 'moeilijkste´ basis-emoties van pubers: Boos, Bang en Bedroefd.Hierbij sta je ook stil bij je eigen emoties. Die zijn namelijk van grote invloed op de puber.

Pubers zitten vol emoties en deze emoties hebben invloed op hun gedrag. Dat we dat gedrag niet altijd wenselijk vinden spreekt voor zich….

Tegelijkertijd weten we hoe belangrijk het is dat je goed naar je gevoel kunt luisteren. Want emoties zijn een goede graadmeter.
Ze vertellen ons hoe het met ons gaat en of onze grens (bijna) bereikt is. Ze zorgen er dus voor dat we goed op onszelf passen en goed voor onszelf zorgen.

Hoe zorgen we er dan voor dat pubers ook leren luisteren naar hun emoties, dat ze zichzelf kunnen zijn, maar dat het gedrag binnen de perken blijft. Dat de pubre ook leert om rekening te houden met zijn omgeving. Hoe voorkom je dat situaties uit de hand lopen?

Je krijgt bruikbare tips om pubers zelf ruzies op te laten lossen, angsten te laten overwinnen en om te gaan met verdriet. Daarnaast krijg je handvatten om het zelfvertrouwen van de pubers te vergroten.

3x 2,5 uur
165 euro pp (inclusief materiaal en een eerste kop koffie of thee)
minimaal 3 / max 8 deelnemers
lokatie: Park de Stdashoeve, Stadshagen

AANMELDEN is NOODZAKELIJK 
en kan via bovenstaande link.
www.iksamensterk.nl/agenda of stuur een mailtje naar


Over de organisator

IKsamensterk coaching & trainingen
Wietske Siffels – coach en trainerHooggevoelig & Strong-willed SpecialistVoor volwassenen, kinderen en professionalsWanneer opvoeden en o...... Lees meer