Vitaal Ouder Worden Dag!

  • 380 weergaven

Details

Donderdag 10 januari 2019 van 09:00 tot 12:30 uur
Afgelopen
Oude Wetering 43
Zwolle, Nederland

Zwolle – Iedereen van 55 jaar en ouder die geïnteresseerd is in vitaal ouder worden kan donderdag 10 januari 2019 van 08:45 uur tot 12:30 uur deelnemen aan de GoldenSports Vitaal Ouder Worden dag. Het vindt plaats in Stadshagen op Sportpark de Verbinding in de kantine en verwarmde tennisblaashal van tennisvereniging TC’91.

 

Sporten en bewegen

In samenwerking met fysiotherapeuten van Het Zonnehuis en Gezondheidshuis, studenten Deltion College, Flow Lifestyle Coaching, WijZ, TC’91, CKV Sparta en SportService Zwolle wordt een sportieve, informatieve en gezellige ochtend georganiseerd over hoe mensen vitaal ouder kunnen worden. De organiserende partijen vinden het belangrijk dat 55plussers voldoende informatie kunnen krijgen over gezondheid, vitaliteit, bewegen en sociale ontmoetingsmogelijkheden in de wijk. Sporten, bewegen en beleven zijn hierbij van belang. Tijdens deze dag krijgt u informatie over hoe belangrijk het is om gezond te eten en genoeg te bewegen. Doormiddel van deze gezellige ochtend als officiële aftrap willen we de 55plussers de mogelijkheid bieden om wekelijks in een sportieve omgeving samen te komen. Om sociale contacten op te doen en op elk gewenst niveau te bewegen onder begeleiding van een gediplomeerde trainer.

Verschillende onderdelen

Na een warm welkom met een warm drankje en een vers gebakken ‘kniepertje’ is er een gezamenlijke opening. Daarna is er de gelegenheid tot het volgen van workshops met o.a. een basis fittest en ‘valpreventie’ en verschillende sport- en beweegactiviteiten. Ook is er een leefstijlcoach aanwezig om uw vragen omtrent voeding en (gezonde) leefstijl te beantwoorden. De ochtend wordt gezellig afgesloten met een drankje en een (gezond) hapje.

Deelname

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdrage vanuit het gemeentelijk wijkbudget ‘Premie op Actie’! Deelname aan deze dag is gratis net als de warme drankjes en hapjes. Park & Bistro de Stadshoeve zorgt in samenwerking met Frion voor iets lekkers bij de koffie. Inschrijven of aanmelden is niet nodig, er kan gewoon op de dag zelf binnengelopen worden in de kantine van tennisvereniging TC’91, Oude Wetering 43.

Over de organisator

Thijs Keuper
Sportparkmanager Zwolle West (SportService Zwolle). Zorg dragen voor vitale sportaccommodaties, door het verbinden van partijen, organisaties, particulieren en verenigingen.... Lees meer