Vrouwenmiddag: Wat straal je?!

Kleurfactor

  • 105 weergaven

Details

Zaterdag 1 juni 2024 van 13:00 tot 17:00 uur
Over 4 dagen
Dokter Spanjaardweg
Zwolle, Nederland

God maakte jou uniek en kleurrijk! Wil jij (her)ontdekken hoe jij met jouw unieke eigenschappen en talenten Gods licht kunt uitstralen? Laat je verrassen tijdens de vrouwenmiddag Wat straal je?! op zaterdag 1 juni 13:00-17:00 in Zwolle. Ontdek hoe jij kleur kunt geven aan de wereld om jou heen.

Tijdens de relight your fire wandeling ontdek je hoe je licht kunt zijn op de plek waar God jou plaatst. Door middel van allerlei opdrachtjes en inspiratie onderweg nemen we je mee in de thema’s: 'Wie ben je?', 'Wat kun je?' en 'Hoe kun je daarvan uitdelen aan anderen?' Tijdens de workshop ga je op een creatieve manier aan de slag met jouw verlangen om licht te zijn op een manier die bij jou past. Samen zoeken we naar de kleur die jij verbindt aan je krachtige, unieke zelf: de versie van jou zoals God ‘m bedoelde. Ook is er een inspirerende talk door Natascha.

Vanuit het verlangen om vrouwen te helpen organiseer ik (Eline) deze dag belangeloos speciaal voor LUME. Ruim de helft van de opbrengst is bestemd voor hulp aan vrouwen in Mali (Afrika) die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en huiselijk geweld. Deelname aan de vrouwendag kost €39,95 inclusief koffie/thee met lekkers en alle materialen.

 Iets voor jou? Wees er snel bij; er is maar plek voor 15 vrouwen!

Meer info en tickets

Reacties

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Kleurfactor
Ik help introverte, creatieve vrouwen hun unieke talenten en waarden te ontdekken waarmee hun innerlijke vuurtje wordt aangewakkerd, zoda...... Lees meer